κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ....



















































































Η ΑΣΤΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....

Η ΑΣΤΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....


Spinning: ποδηλασία σε υψηλές ταχύτητες


Spinning: ποδηλασία σε υψηλές ταχύτητες


Ψάχνετε μια άσκηση στο γυμναστήριο πέρα από τα συνηθισμένα; Θέλετε να βρείτε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που δεν θα σας κάνει να πλήξετε και να το εγκαταλείψετε από τις πρώτες κιόλας ημέρες; Τότε, επιλέξτε το spinning, έναν εναλλακτικό τρόπο ποδηλασίας που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη και θα κατεβάσει εγγυημένα τον δείκτη της ζυγαριάς σας!
Πώς ακριβώς γίνεται;
Φανταστείτε δύο σειρές από στατικά ποδήλατα μέσα στον χώρο του γυμναστηρίου και στη μέση τον γυμναστή. Δυνατή μουσική υπόκρουση και το πρόσταγμα του γυμναστή, μας δίνει το έναυσμα να ξεκινήσουμε και να κάνουμε πετάλι όλη μας τη δύναμη και όσο πιο γρήγορα μπορούμε.
Κάνουμε πετάλι σας μανιασμένοι μέχρι που ο γυμναστής μας ζητά να αυξήσουμε και άλλο την αντίσταση στα πετάλια και να συνεχίσουμε δυνατά την ποδηλασία.
Και εκεί που νομίζουμε πως δεν θα τα βγάλουμε πέρα, ο γυμναστής μας καλεί να χαμηλώσουμε την ένταση. Αυτό είναι σε γενικές γραμμές το spinning. Μια εξαιρετική αερόβια άσκηση που ανεβοκατεβάζει τους παλμούς μας λες και έχουμε ανέβει στο ιλιγγιώδες τρενάκι του λούνα παρκ!
Είναι κατάλληλο για όλους;
Μάλλον όχι, καθώς οι αυξομειώσεις στους καρδιακούς παλμούς, απαιτούν άριστη υγεία. Πριν λοιπόν εγγραφείτε σε κάποιο πρόγραμμα spinning, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας αλλά και να κάνετε ένα μικρό τσεκ απ.
Επειδή άλλωστε πρόκειται και για μια άσκηση «υψηλής ταχύτητας», κατά τη διάρκειά της, θα κρατάτε ένα σφυγμομετρητή και ο γυμναστής θα σας ζητήσει να «φρενάρετε» στους 150 παλμούς…
Πού ωφελεί;
Το spinning αποτελεί μια εξαιρετική άσκηση για όλο το σώμα και σε μικρό χρονικό διάστημα θα παρατηρήσετε αλλαγές στη σιλουέτα σας. Αυξάνει τις καύσεις μας, καίει το περιττό λίπος, συσφίγγει πόδια, γλουτούς, κοιλιακούς και χέρια. Λοιπόν, τι λέτε, το ξεκινάμε;