κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Δείτε ποιους πόνους γιατρεύει ένας… οργασμός!



Κατά την κορύφωση, το σώμα μας απελευθερώνει χημικές ουσίες όπως η ντοπαμίνη, οι ενδορφίνες και η σεροτονίνη, οι οποίες ενισχύουν την διάθεση. Όταν όμως μεταφέρονται στο υπόλοιπο σώμα μέσω του αίματος, δρουν και ως φυσικά αναλγητικά. Επίσης, ένας οργασμός κάνει το σώμα πιο ανεκτικό στον πόνο.
Δύσκολο να έχει κανείς το μυαλό του στο σεξ όταν πονά, αξίζει όμως μια προσπάθεια...
Μελέτη που δημοσιεύθηκε πέρυσι στο επιστημονικό περιοδικό Cephalalgia αναφέρει πως ο οργασμός καταπραΰνει τον πόνο από την ημικρανία ή τη λεγόμενη αθροιστική κεφαλαλγία. Μάλιστα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο σύντροφος και η στάση που θα επιλέξουμε στο σεξ δεν επηρεάζουν το... αποτέλεσμα, αρκεί να εξασφαλίσουμε την κορύφωση!
Ο οργασμός βοηθά επίσης τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν τις κοιλιακές κράμπες, σύνηθες σύμπτωμα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου. Αμέσως πριν την κορύφωση και κατά τη διάρκεια αυτής, η μήτρα της γυναίκας διαστέλλεται και η ροή αίματος στην περιοχή αυξάνεται. Η φυσική αυτή διεργασία καταπραΰνει τα συμπτώματα της κράμπας. Παράλληλα, οι χημικές ουσίες που απελευθερώνονται έχουν αναλγητική δράση στο σώμα και καταστέλλουν τη νευρικότητα που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες όταν πλησιάζει η περίοδός τους.


Σεξουαλικες φαντασιώσεις



Οι φαντασιώσεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης σεξουαλικότητας, όμως λίγοι τολμούν να μιλήσουν για τις πιο απόκρυφες σκέψεις τους.
Οι επιστήμονες βέβαια έχουν καταφέρει να τρυπώσουν στο μυαλό ανδρών και γυναικών και αποκαλύπτουν όλα όσα θέλουμε να μάθουμε.
Δείτε ποια είναι τα πιο ενδιαφέροντα ερευνητικά δεδομένα για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις.
- Οι φαντασιώσεις των ανδρών είναι πιο τολμηρές, ενώ στις φαντασιώσεις των γυναικών επικρατεί το συναίσθημα και το ρομαντικό στοιχείο (Journal of Sex Research).
- Οι φαντασιώσεις των ανδρών περιστρέφονται συχνά γύρω από την ερωτική ικανοποίηση της συντρόφου, δεν ισχύει όμως κάτι αντίστοιχο για τις φαντασιώσεις των γυναικών (Journal of Sex Research).
- Τουλάχιστον το 50% των ανδρών φαντασιώνεται το σεξ αρκετές φορές τη μέρα, το 43% μερικές φορές την εβδομάδα ή μερικές φορές το μήνα και μόλις το 4% των ανδρών φαντασιώνεται το σεξ λιγότερο από μία φορά το μήνα (Sex in America: A Definitive Survey).
- Το 19% των γυναικών σκέφτεται το σεξ κάθε μέρα ή αρκετές φορές την ημέρα, το 67% των γυναικών φαντασιώνεται το σεξ μερικές φορές την εβδομάδα ή το μήνα και το 14% λιγότερο από μία φορά το μήνα (The Social Organization of Sexuality: Sexual Practices in the United States).
- Σε γενικές γραμμές, οι πρώτες σεξουαλικές φαντασιώσεις κάνουν την εμφάνισή τους στην ηλικία των 11 με 13 ετών. Στους άνδρες εμφανίζονται συνήθως νωρίτερα σε σύγκριση με τις γυναίκες (Psychological Bulleting).
- Οι φαντασιώσεις είναι μια υγιής έκφραση της σεξουαλικότητας και είναι συχνότερες σε άτομα που δεν αντιμετωπίζουν σεξουαλικές διαταραχές και που εκφράζουν ικανοποίηση από την ερωτική τους ζωή (Psychological Bulleting).
- Οι ρόλοι των δύο φύλων στις ερωτικές φαντασιώσεις πολλές φορές συμπίπτουν, ωστόσο οι γυναίκες παίρνουν πιο συχνά παθητικούς ρόλους ενώ οι άντρες προτιμούν τους κυρίαρχους ρόλους (Psychological Bulleting).

Πόσο καιρό αντέχει μια γυναίκα χωρίς σεξ;



Αν έχετε την εντύπωση ότι μια γυναίκα θα κάνει σεξ, απλά και μόνο επειδή πέρασαν μερικές εβδομάδες από την τελευταία σεξουαλική της επαφή, ίσως να κάνετε μεγάλο λάθος. Αλλιώς, πώς εξηγείτε τα αποτελέσματα έρευνας που έκανε σε δείγμα 1.000 γυναικών ηλικίας από 29 έως 39 ετών το γερμανικό περιοδικό "Petra";
Σύμφωνα με την έρευνα, μόνο το 58% των γυναικών δεν αντέχει στην ιδέα ότι μπορεί να ζήσουν χωρίς τακτικό σεξ.
Μία στις τρεις γυναίκες παραδέχτηκε ότι το μεγαλύτερο διάστημα που πέρασε χωρίς να κάνει σεξ ήταν πάνω από 2 χρόνια!
Επίσης το 41% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η αποχή της από το σεξ έχει φτάσει μέχρι και ένα χρόνο και το 27% τους έξι μήνες.
Ωστόσο, η αντοχή μιας γυναίκας σε μια παρατεταμένη περίοδο χωρίς σεξουαλική επαφή δεν σημαίνει ότι δεν αντιμετωπίζει μερικές... παρενέργειες, κυρίως στην ψυχολογική της διάθεση. Σύμφωνα με την έρευνα, μετά από τρεις μήνες αποχής από το σεξ η πλειοψηφία των ερωτηθέντων παραδέχτηκε ότι έχει ανήσυχη και ενίοτε εριστική συμπεριφορά, ενώ μετά από περίοδο 6 μηνών εμφανίζει έντονο άγχος.
Η έρευνα επικεντρώθηκε στην σεξουαλική επαφή και δεν έλαβε υπόψιν της την αυτοϊκανοποίηση που μπορεί να μειώσει το στρες.


Το σεξ προκαλεί λαμπερή επιδερμίδα!



Η λύση για να αποκτήσεις νεανική επιδερμίδα και να δείχνεις νεότερη, κρύβεται στο κρεβάτι σου. Ο ψυχολόγος, David Weeks, αφιέρωσε μια δεκαετία παίρνοντας συνεντεύξεις από άνδρες και γυναίκες αναφορικά με τη σεξουαλική τους ζωή. Βρήκε, λοιπόν, ότι εκείνοι που έδειχναν νεώτεροι από την ηλικία τους ήταν όσοι έκαναν σεξ κατά μέσο όρο τρεις φορές την εβδομάδα. Ο Weeds στηρίζει και επιστημονικά τα ευρήματα της έρευνάς του: τονίζει το γεγονός ότι “η ορμόνη του έρωτα», ενδορφίνη, που απελευθερώνεται με τον οργασμό, μειώνει τον πόνο, το στρες και βοηθά στο να κοιμάται κανείς καλύτερα και κατά συνέπεια να δείχνει πιο φρέσκια και νεανική η επιδερμίδα του. Επίσης, ο οργανισμός απελευθερώνει αυξητικές ορμόνες, οι οποίες κάνουν το δέρμα πιο ελαστικό και σφριγηλό.

Οι κανόνες υγιεινής πριν και μετά το σεξ!



Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά αλλά πόσοι τηρούν την παροιμία αυτή πριν τις ερωτικές τους επαφές.
Η τήρηση των κανόνων υγιεινής πριν το σεξ αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αποφυγή τόσο διαφόρων φλεγμονών στα γενετικά όργανα όσο και προβλημάτων στύσης!
Μπορεί η στύση και η στοματική υγεία να φαίνεται ότι δεν έχουν καμία σχέση αλλά αποδείχθηκε επιστημονικά ότι συνδέονται και μάλιστα στενά.
Πλύσιμο γεννητικών οργάνων
Η σωστή καθαριότητα των γενετικών οργάνων τόσο πριν όσο και μετά το σεξ αποτελεί βασική προϋπόθεση για την αποφυγή λοιμώξεων. Όπως συνιστούν οι ειδικοί το πλύσιμο του πέους θα πρέπει να γίνεται με άφθονο νερό,ώστε να απομακρύνεται και το σμήγμα που μαζεύεται κάτω από την πόσθη και το οποίο προκαλεί έντονη οσμή.
Για την γυναικεία ευαίσθητη περιοχή θα πρέπει να ακολουθείται το ρητό παν μέτρον άριστον αφού η υπερβολική καθαριότητα αλλά και τα αρωματικά σαπούνια  μπορεί να διαταράξουν την φυσική ισορροπία του κόλπου και να καταστρέψει την ισορροπία του pH. Οι ειδικοί συνιστούν  πλύσεις με ήπια σαπούνια ή χαμομήλι  και χρήση οποιουδήποτε φαρμακευτικού ή καλλυντικού προϊόντος μόνο κατόπιν συστάσεως γιατρού.
Τουαλέτα πριν ή μετά το σεξ;
Η ούρηση πριν και μετά το σεξ κρίνεται απαραίτητη και για τα δύο φύλα, καθώς είναι το φυσικό «καθαριστικό» του οργανισμού ενώ απομακρύνει και τυχόν βακτήρια, που μπορεί να εισέλθουν στην ουρήθρα κατά τη σεξουαλική επαφή.
Καθαρά εσώρουχα
Μπορεί να θεωρείται αυτονόητο αλλά τα εσώρουχα εκτός από σέξι πρέπει να είναι και καθαρά.
Νύχια-αποτρίχωση
Για την αποφυγή τραυματισμού ή μολύνσεων τα νύχια πρέπει να είναι καθαρά και περιποιημένα.
Προφυλακτικό
Η χρήση προφυλακτικού προστατεύει όχι μόνο από την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη αλλά και από τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Πλύσιμο χεριών
Ένας άλλος βασικός κανόνας υγιεινής του σεξ που πολλοί αγνοούν είναι το σωστό πλύσιμο των χεριών τα οποία εξάλλου έχουν το πρωταγωνιστικό ρόλο στο σεξ

Τι σχέση έχει η ηλικία της γυναίκας με το σεξ;


Η μελέτη διεξήχθη σε 27.357 γυναίκες, ηλικίας 50 έως 79 και παρακολουθήθηκαν για πέντε έως επτά έτη. Σχεδόν οι μισές από τις γυναίκες είχαν σεξουαλική δραστηριότητα μέσα στο προηγούμενο έτος και ο αριθμός αυτός έφτανε το 70% μεταξύ των γυναικών που ήταν παντρεμένες ή είχαν σταθερή σχέση.
Μεταξύ των γυναικών που ανέφεραν ότι ήταν δυσαρεστημένες με τη σεξουαλική τους ζωή, το 57% είπαν ότι ήθελαν να κάνουν περισσότερο σεξ, ενώ μόλις το 8% δήλωσε ότι θα προτιμούσε λιγότερο.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η σεξουαλική δραστηριότητα φάνηκε να μειώνεται όσο η ηλικία αυξανόταν. Οι κύριοι λόγοι που οι γυναίκες σταμάτησαν να κάνουν σεξ ήταν η απώλεια του συντρόφου τους, η κακή υγεία και η κακή ποιότητα ζωής.
Αυτό όμως που προκάλεσε έκπληξη ήταν ότι οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας επιθυμούσαν περισσότερο σεξ! Μέχρι πρότινος οι γιατροί πίστευαν ότι οι γυναίκες που σταματούσαν να κάνουν σεξ καθώς μεγάλωναν δεν είχαν πρόβλημα με αυτή την κατάσταση.
Η παρούσα μελέτη είναι η πρώτη που ‘φανερώνει’ ότι οι γυναίκες μεγαλύτερες ηλικίας έχουν όρεξη για περισσότερο σεξ, ενδιαφέρονται και ‘ζητούν πίσω’ την σεξουαλική τους ζωή!
Η σεξουαλική υγεία καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν.
Η αύξηση της ηλικίας, το χαμηλότερο εισόδημα, η έλλειψη ερωτικού συντρόφου, ο υψηλός Δείκτης Μάζας Σώματος και τα προβλήματα υγείας, όπως καρδιακές προσβολές, κατάθλιψη και αρθρίτιδα ήταν παράγοντες που μείωσαν τις σεξουαλικές επαφές.
Μην Το Αφήσεις, Για Να Μην Σε Αφήσει
Είναι ακριβώς όπως και κάθε άλλο μέρος του σώματος. Αν θέλουμε να μείνουμε σε φόρμα πάμε για τρέξιμο, για κολύμπι, για τένις ή ότι μας αρέσει και είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Αυτό ισχύει και με τη σεξουαλική μας ζωή.
Αν θέλουμε να είμαστε σε θέση να αισθανόμαστε άνετα και να απολαμβάνουμε τη σεξουαλική μας ζωή, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε ‘συνεπής’ στο σεξ!

Αυξήστε τη συχνότητα του sex!



Ξεχάστε το σεξ μια στο τόσο. Αν η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι τόσο δραστήρια όσο θα θέλατε μπορείτε να αυξήσετε τη συχνότητα και την ένταση των ερωτικών σας συνευρέσεων με την βοήθεια της επιστήμης.
Μάθετε πως μπορείτε να κάνετε περισσότερο σεξ χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στη τσέπη..
Οι ροζ ταινίες βοηθούν
Τα ζευγάρια που βλέπουν ταινίες πορνό είναι πιο ικανοποιημένα σεξουαλικά.
Ειδικότερα έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior έδειξε ότι η μικρή ή μέτρια σε συχνότητα χρήση πορνογραφικού υλικού έχει θετικές συνέπειες στη σχέση του ζευγαριού, αυξάνοντας τη συχνότητα και την ποιότητα του σεξ, καθώς και την εγγύτητα ανάμεσα στο ζευγάρι.
Ταυτόχρονα τα ζευγάρια που έβλεπαν ροζ ταινίες με μέτρο όμως, διαπιστώθηκε πως είχαν καλύτερη σεξουαλική επικοινωνία.
Αλλάξτε στάσεις στο σεξ για οργασμούς
Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση National Survey of Sexual Health and Behavior έδειξε ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να φτάσουν σε οργασμό κατά την σεξουαλική επαφή, όταν επιδίδονται σε περισσότερες και διαφορετικές στάσεις στο σεξ.
Σεξ-Ασκηθείτε
Σύμφωνα με τους ερευνητές του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Λογιόλα του Σικάγου, οι ασκήσεις «Kegel» δυναμώνουν τους μυς του κόλπου των γυναικών βοηθώντας τις να αποκτήσουν έλεγχο των μυών τους και να φτάσουν ευκολότερα σε οργασμό. Παράλληλα το πρόγραμμα αυτό βελτιώνει τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης και εντείνει το γυναικείο οργασμό.
Οι φαντασιώσεις οδηγούν σε οργασμό
Σε έρευνα του πανεπιστημίου του Michigan που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση The Journal of Sexual Medicine, διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες που φαντασιώνονται συχνά το σεξ, μπορούν με τη δύναμη του μυαλού τους να διεγείρουν σεξουαλικά τον εγκέφαλό τους πιο εύκολα και να έχουν καλύτερους και περισσότερους οργασμούς στο σεξ.
Το kinky σεξ σπάει την πλήξη
Όσοι επιδίδονται σε… ιδιαίτερες σεξουαλικές δραστηριότητες παρουσιάζουν υψηλότερους δείκτες πνευματικής υγείας. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, απέδειξε πως όταν τα ζευγάρια κάνουν Kinky σεξ είναι λιγότεροι νευρωτικοί, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο ικανοποιημένοι από την ζωή τους.
Το εντυπωσιακό στοιχείο, που προέκυψε από την ίδια έρευνα ήταν πως το 86% των ερωτηθέντων δήλωσε πως ένα περιπετειώδες, kinky σεξ, τους απογειώνει ερωτικά αφού σπάει την ερωτική πλήξη.
Μάλιστα δεν δίστασαν να ομολογήσουν ότι την νύχτα εκείνη την σκέφτονταν συνέχεια και την αναπολούσαν.

Σεξ ή σοκολάτα;


Πολλές φορές έχουμε ακούσει πως η σοκολάτα είναι το… υποκατάστατο του σεξ. Και μία νέα δημοσκόπηση έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που πάντοτε φοβόντουσαν οι άντρες: ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν να εγκαταλείψουν το σεξ παρά να ζήσουν χωρίς σοκολάτες.
Ρωτώντας σχετικώς 2.000 εθελοντές, ο βρετανικός οργανισμός Cancer Research UK ανακάλυψε ότι αν αναγκαζόμασταν να «κόψουμε» τις χαρές της ζωής για έναν μήνα, ο ένας στους πέντε άντρες (το 22%) θα δυσκολευόταν πάρα πολύ να ζήσει έστω και για 30 μέρες χωρίς σεξ, αλλά το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες είναι μόλις 9%.
Για τις κυρίες, ο χειρότερος εφιάλτης τους θα ήταν να μην φάνε σοκολάτα για ένα μήνα, με το 22% να ομολογούν πως οι σοκολάτες είναι το τελευταίο που κατ’ ανάγκην θα έκοβαν.
Το ενδιαφέρον είναι πως η διαφορά αυτή είναι κάτι που ούτως ή άλλως αποτελεί ακλόνητη πεποίθησή μας: όταν οι ερευνητές ρώτησαν τους εθελοντές αν θεωρούν πιθανότερο να απέχει μία γυναίκα ή ένας άντρας από το σεξ, το 59% είπαν πως μακράν οι γυναίκες μπορούν να απέχουν από το σεξ, ενώ μόλις το 5% δήλωσε πως θεωρεί τους άντρες ικανούς να μην κάνουν σεξ για όσο καιρό χρειασθεί.
Άλλες χαρές που δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε από τη ζωή μας είναι το αλκοόλ, ο καφές, αλλά και το να ορκιζόμαστε, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εκστρατεία Dryathlon του Cancer Research UK, που ενθαρρύνει τους Βρετανούς να δοκιμάσουν τη δύναμη της θελήσεώς τους απέχοντας από το αλκοόλ για έναν μήνα.

O oργασμός κρύβεται στους κοιλιακούς.



Οπότε έχεις έναν ακόμα λόγο να μείνεις σε φόρμα και στις διακοπές!
Έρευνα του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα επιβεβαίωσε ότι η άσκηση μπορεί να είναι το κλειδί για τον περιβόητο γυναικείο οργασμό, καθώς όπως φαίνεται κάνει πιο εύκολη την έλευσή του. Οι ασκήσεις που φαίνεται ότι επιφέρουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα είναι οι κοιλιακοί, η αναρρίχηση σε σχοινιά ή στύλο, το ποδήλατο, το spinning καθώς και η άρση βαρών. Μάλιστα αρκετές από τις γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι ένιωσαν πολύ κοντά στην κορύφωση ή και την κατέκτησαν ακόμα και όταν επιδίδονταν σε αυτές τις δραστηριότητες χωρίς καν εκείνη την ώρα να φαντασιώνονται κάτι σχετικό με σεξ!

Τρόποι για να του «ανεβάσετε» το ηθικό



Η πολυπόθητη στύση του άντρα για την οποία γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων είναι ένα θέμα άλλες φορές πανεύκολο στην επίτευξή του και άλλες φορές απαιτεί μαεστρία από τη γυναίκα για να γίνει πραγματικότητα. Mην αγχώνεσαι, συμβαίνει σε όλους να υπάρξει κάποια στιγμή δισλειτουργία.Σημασία τη συνεύρεσης λοιπόν δεν έχει να βρείτε τον λόγο που εκείνος έχασε τη διέγερσή του, αλλά πως θα την επανακτήσετε.
Σενάριο 1. Φαντασιώσεις. Βοήθησέ τον να ξεχάσει τον στρατιώτη που έπεσε στο πεδίο της μάχης λέγοντας του πονηρές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Συγκεκριμένα πες του ότι πολύ θα ήθελες να κάνεις πράξη αυτή τη φαντασίωση που σου εξομολογήθηκε τις προάλλες και τότε ο στρατιώτης θα επανακάμψει στην πρώτη γραμμή.
Σενάριο 2. Προκαταρκτικά. Ξεκίνα τον δεύτερο γύρο με πολλά προκαταρκτικά, αλλά σε καμία περίπτωση μην αλλάζετε πολλές στάσεις. Αυτά τα μικρά διαλείμματα μπορεί να είναι καταστροφικά για την στύση του. Επιλέξτε την αγαπημένη του στάση και μείνετε σε αυτή.
Σενάριο 3. Μην προχωρήσετε γρήγορα στη διείσδυση. Μια ερωτική επαφή δεν είναι μόνο αυτό. Αν θες ο καλός σου να παραμείνει… στο ύψος των περιστάσεων και όσο πιο δυνατός γίνεται θα πρέπει να καταλάβεις πως η αναμονή είναι αυτή που διατηρεί τη στύση του. Αν δίνεις πολύ σημασία στη διείσδυση και το καταλάβει και εκείνος από το άγχος του και μόνο δεν θα μείνει για πολύ… ακμαίος. Δείξε του ότι σου αρέσουν και όλα τα υπόλοιπα και θα ανταμειφθείς.
Σενάριο 4. Γίνε άτακτο κορίτσι. Τη δύσκολη εκείνη ώρα μπορείς να γίνεις το πολύ κακό κορίτσι που ονειρευόταν πάντα Ασχολήσου όση ώρα χρειάζεται μαζί του και παράλληλα κοίταξε τον με μάτια όλο αθωότητα . Κάνε του κομπλιμέντα και δείξε του με τον τρόπο που τον αγγίζεις πόσο σου αρέσει.
Σενάριο 5.Βγάλε τα ρούχα σου και μείνε γυμνή. Ο άντρας είναι οπτικός τύπος και αυτό δεν αλλάζει .Ξεντύσου αργά και βασανιστικά ξάπλωσε δίπλα του με ανοιχτά τα φώτα ώστε να βλέπει το στήθος σου, τα πόδια σου, το γυμνό σου σώμα. Μπορείς ακόμα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, εικόνα στην οποία κανένας άντρας δεν αντιστάθηκε.
Σενάριο 6.Κάντε break. Μπορείς να σταματήσεις τις προσπάθειες και να του πεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα και να ξεκινήσετε πάλι σε λίγο. Εδώ χτυπάς στον εγωισμό του. Απόσπασε του την προσοχή μίλα του για κάτι άλλο, κάνε κάποιο αστείο και αυτή η άνεσή σου θα τον ηρεμήσει και θα τον κάνει να ξεχαστεί. Τόσο… ώστε η στύση να ξαναέρθει εκεί που δεν το περιμένεις . Και τότε θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου.

Αυτά που βρίσκουν sexy οι άντρες στη γυναίκα.



1. «Αυτό το χνουδάκι στη βάση της πλάτης». 
2. «Μία στρογγυλή, απαλή κοιλιά». Τέλεια δικαιολογία για να μην κάνεις κοιλιακούς σήμερα.
3. «Μία γυναίκα που δεν φοβάται να βουτήξει μέσα σε ένα πιάτο με φτερούγες κοτόπουλο και bbq σος. Με τα χέρια». Φέρτε τα ντελίβερι να παραγγείλουμε, μην το καθυστερούμε.
4. «Οι ραγάδες». Και όμως, τα ακούσαμε παραπάνω από μία φορά.
5. «Μία πολύ όμορφη γυναίκα που οδηγεί ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο». Ο Ταραντίνο πρέπει να έχει βάλει το χεράκι του εδώ.
6. «Οι γυναίκες όταν βγαίνουν από το γυμναστήριο και είναι λίιιιγο ιδρωμένες». Με έμφαση στο «λίιιγο» φανταζόμαστε.
7. «Να έχει κάτι περίεργο στα χείλη, μία ατέλεια». Σε μερικούς αρέσουν και τα ελαφρώς πεταχτά δόντια πάντως.
8. «Τα ελαφρώς πεταχτά αυτιά που συγκρατούν πίσω τα μαλλιά». Αν είσαι η Άλισον Μπρι, το καταλαβαίνουμε.
9. «Μία γυναίκα που μπορεί να στήσει μόνη της πχ ένα ολόκληρο έπιπλο ΙΚΕΑ». Αυτή δεν είναι μόνο σέξι, είναι και πρακτική.
10. «Τα φυτά, τύπου nerds. Όχι μόνο να φοράνε γυαλιά, να είναι πραγματικά nerds». ΟΚ, το καταλάβαμε.
11. «Τα κρύα, υγρά χέρια». 
12. «Να έχει τέλειο γραφικό χαρακτήρα». Άντε να το διαπιστώσεις τώρα που όλα γίνονται μέσω Ίντερνετς.
13. «Οι ουλές, και ειδικά η ιστορίες γύρω από αυτές». Όπως ισχύει και το αντίστροφο.

Η επιστολή της Ελληνίδας που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ τους Άγγλους!


Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι “4″ που είχε την… φαεινή ιδέα να στήσει “ριάλιτι” με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.
Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:…
“Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4,
Πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ….
Επειδή είσθε αγενείς, και δεν μπορώ να σας κατηγορήσω γι αυτό διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα (πέρα από κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά όλα τα πήρατε από εμάς, θα είμαι και εγώ όσο πιο ευγενική μπορώ διότι όπως βλέπετε ως Ελληνίδα δεν θα μπορούσα ποτέ να πέσω στο επίπεδο σας!
Πως θα σας φαινόταν φίλοι μου αν εμείς ξεκινούσαμε ένα ριάλιτυ με ονομασία «Go British for a week» ;
Θα είχαμε πολλά να δείξουμε εκεί.
Προπάντων το φέρσιμο σας όταν πίνετε όταν πάτε σε μία ξένη χώρα, ξεχνώντας βεβαίως την ευγένεια σας και τους νόμους σας.
Σας σέρνουν λιπόθυμους από το ποτό στα σπίτια σας.
Θα μπορούσαμε να δείξουμε επίσης, την εγκληματικότητα και τον χουλιγκανισμό που έχετε άφθονο.
Τις έννοιες οικογένεια και ηθικές αξίες που σας είναι άγνωστες και τις έχετε προ πολλού καταπατήσει.
Και να μην ξεχάσω την εμμονή σας με την συνεύρεση που έχετε αναγάγει σε «εθνικό σπορ» ανάμεσα στα άτομα του ιδίου φύλου.
Ειδικά το τελευταίο είναι η εθνική σας ξευτίλα παγκοσμίως.
Και πριν σκεφτείτε για τα ψεύδη περί αρχαίας Ελλάδας, ανοίξτε κάποιο βιβλίο να πληροφορηθείτε περί του θέματος (από σοβαρές πηγές).
Αλλά δεν θα το κάνουμε (το ριάλιτυ). Και ξέρετε γιατί;
Γιατί είμαστε περήφανοι ως λαός και όχι κομπλεξικοί.
Γιατί όλα μα όλα ξεκίνησαν από αυτόν τον ιερό τόπο.
Γιατί η ιστορία μας είναι η σημαντικότερη και η πιο μακρά παγκοσμίως.
Γιατί μετράμε τους περισσότερους ήρωες καθώς και επιστήμονες από την αρχαιότητα ως σήμερα παγκοσμίως.
Γιατί εμείς σας «ξελασπώσαμε» στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έχετε την κα Μέρκελ… καγκελάριο από την άλλη μεριά του καναλιού….
Γιατί, πολύ απλά, αν δεν υπήρχαμε εμείς το πολύ πολύ να ήσασταν ακόμα ή σε καμιά σπηλιά ή πάνω στα δέντρα. Και τέλος:
Γιατί εμείς ότι και να συμβεί θα επιβιώσουμε…!!! Και θα συνεχίσουμε την ένδοξη ιστορία μας ως ΕΛΛΗΝΕΣ.
Προσωπικά, δεν έχω κάτι με τη χώρα σας. Την έχω επισκεφθεί στο παρελθόν, θα την ξαναεπισκεφθώ στο μέλλον και φυσικά θα την σεβαστώ. Διότι έχω τρόπους και δεν είμαι πίθηκος όπως είστε εσείς.
Εξάλλου, δεν έχω κάτι να ζηλέψω, εδώ τα έχουμε όλα. Αν δεν τα είχαμε δεν θα ασχολιόσασταν όλοι μαζί μας.
Όταν κάποιος ασχολείται με «κάτι» σημαίνει ότι αυτό το «κάτι» τον καίει. Και επειδή ο καθένας στο τέλος παίρνει αυτό που του αξίζει, πραγματικά χαίρομαι που δεν θα είμαι στη θέση σας στο προσεχές μέλλον.
Υ.Γ. Είναι τυχαίο που όσοι μας διασύρουν μας χρωστάνε και από κάτι; Επί την ευκαιρία μπορείτε να μας στείλετε πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα καθώς και αρκετά χρήματα που βγάλατε ως χώρα από την έκθεση τους τόσα χρόνια.