κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ηλεία: Μόδα ή ανάγκη? το ποδήλατο ξανά στη ζωή μας. - Άνοδος στην αγορά - πτώση στα αυτοκίνητα



Αρχικά είδαμε όλο και περισσότερους να περπατούν σε ώρες αναψυχής, για τη βόλτα, την παρέα, την υγεία τους. Ύστερα οι δύο τροχοί μπήκαν δυναμικά στη ζωή μας.
Το ποδήλατο, ένα από τα πιο αγαπημένα μέσα μεταφοράς και αναψυχής μπαίνει και πάλι στην καθημερινότητα των Ηλείων για πολλούς λόγους.
Για κάποιους είναι μόδα, για άλλους υγιής άσκηση, για πολλούς τρόπος επαφής με την παρέα, το περιβάλλον και τη φύση, για μερικούς και μέσο οικονομικής μεταφοράς στον καιρό της κρίσης, συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω.
Οι πωλήσεις ποδηλάτων τους τελευταίους μήνες αυξήθηκαν σημαντικά στην περιοχή της Ηλείας, την ίδια ώρα που η αγορά του αυτοκινήτου καταποντίζεται. Ο κόσμος διατήρησε τα επιβατηγά του παλιά ή πιο καινούργια, αλλά απέκτησε και ποδήλατο δίνοντας έτσι περισσότερη ποιότητα στη ζωή του. Με κόστος απόκτησης που ξεκινά από τα 120-140 ευρώ και φτάνει στις τιμές ενός αυτοκινήτου – ναι καλά ακούτε – το ποδήλατο μπήκε ξανά και για τα καλά στη ζωή μας.
Όπως λένε οι έμποροι οι περισσότεροι πελάτες επιλέγουν ένα ποδήλατο με αξία από 250 έως 600 ευρώ, υπάρχουν όμως και αυτοί που ζητούν κάτι ακόμα πιο καλό, αφήνοντας ακόμα και το αυτοκίνητό τους στην άκρη και αγοράζοντας ένα πολύ καλό μοντέλο αξίας δύο ή τριών χιλιάδων ευρώ. Και μη νομίζεται πως οι τιμές σταματούν εκεί, αφού αναλόγως τις ανάγκες του, κάποιος μπορεί να βρει και ένα μοντέλο με 20.000 ευρώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου