κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

10 (σπιτικά) μυστικά ομορφιάς από όλο τον κόσμο


Αυστραλία: Κατά της πυτιρίδας

Οι Αυστραλές έχουν ένα εξαιρετικό φάρμακο για την πιτυρίδα: Προσθέτουν μερικές σταγόνες έλαιο από ευκάλυπτο ή από δέντρο τσαγιού στο σαμπουάν τους και η πιτυρίδα εξαφανίζεται σχεδόν αμέσως.









Ισπανία: Μαύροι κύκλοι

Αντί για τα γνωστά αγγουράκια πάνω στα μάτια, οι Ισπανίδες κόβουν λεπτές φέτες από πατάτες και τις αφήνουν στα μάτια τους για περίπου δέκα λεπτά. Οι μαύροι κύκλοι εξαφανίζονται και το δέρμα κάτω από τα μάτια δείχνει πολύ πιο φωτεινό.







Ιαπωνία: Περιποίηση επιδερμίδας

Οι γυναίκες της Ιαπωνίας έχουν κατά κανόνα εξαιρετική επιδερμίδα, την οποία οφείλουν εν μέρει και στο έλαιο καμέλιας. Το έλαιο καμέλιας, όπως υποστηρίζουν, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, δυναμώνει τα νύχια και το δέρμα, αναζωογονεί τα μαλλιά, αλλά και ανακουφίζει από καψίματα. Επίσης, αντί να καταφεύγουν σε ενέσεις botox και κολλαγόνου, προτιμούν να καταναλώνουν τροφές με κολλαγόνο, όπως σαγκουίνια, κεράσια και φρούτα του δάσους.









Βραζιλία: Θεραπεία για την κυτταρίτιδα

Οι ειδικοί λένε πως η κυτταρίτιδα δεν φεύγει ποτέ εντελώς. Οι Βραζιλιάνες, όμως, έχουν άλλη άποψη. Απόδειξη, οι εκπληκτικά σφριγηλοί γλουτοί τους. Τι κάνουν; Όταν βρίσκονται στην παραλία τρίβουν άμμο στο σώμα τους. (Ίσως να το κάνουν και στο σπίτι, δεν είμαστε βέβαιες, πάντως τα αποτελέσματα είναι ορατά).










Ζιμπάμπουε: Φουλ ενέργεια

Ξεχάστε το Redbull και το Monster και προτιμήστε το τσάι με λεμόνι. Καθαρίζει το σύστημα, ενισχύει τον μεταβολισμό και τονώνει την ενέργεια. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι γυναίκες στη Ζιμπάμπουε.










Ινδία: Περιποίηση μαλλιών

Οι Ινδές έχουν εκπληκτικά μαλλιά. Είναι πλούσια, λαμπερά και δείχνουν εκπληκτικά υγιή. Τι κάνουν; Ζεσταίνουν λίγο λάδι καρύδας και κάνουν με αυτό μασάζ στο κεφάλι μία φορά την εβδομάδα. Δεν το ξεπλένουν, αλλά κοιμούνται με αυτό και λούζονται το επόμενο πρωί. Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε με τη διαφορά στα μαλλιά σας.














Ιταλία: Ενυδάτωση χειλιών

Τον πιο απλό και οικονομικό τρόπο να περιποιούνται τα χείλη τους έχουν βρει οι Ιταλίδες: τα τρίβουν με ελαιόλαδο το οποίο τους χαρίζει έξτρα λάμψη. Μήπως να ανοίξουμε κι εμείς το ντουλάπι της κουζίνας;









Σκανδιναβία: Περιποίηση δέρματος

Οι Σκανδιναβές έχουν απίθανη επιδερμίδα και την διατηρούν με τον εξής απλό τρόπο: Όχι μόνο πίνουν άφθονο μεταλλικό νερό πηγής, αλλά πλένουν καλά το πρόσωπό τους με αυτό. Έτσι η επιδερμίδα ενυδατώνεται καλά, δείχνει πιο υγιής και μειώνονται τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια. Το μυστικό είναι το νερό να είναι παγωμένο.





Κίνα: Αντιγήρανση


Μπορείτε να πείτε πόσο χρονών είναι μία Κινέζα; Ούτε κι εμείς! Κι αυτό γιατί πίνουν πολύ λευκό τσάι, το οποίο προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες.










Γαλλία: Απαλό, νεανικό δέρμα

Οι Γαλλίδες λατρεύουν τα σταφύλια, αλλά όχι μόνο ως τρόφιμο. Κόβουν και λιώνουν φρέσκα σταφύλια και απλώνουν το μείγμα στο δέρμα τους, για να γίνει πιο απαλό και να δείχνει πιο νεανικό, γιατί τα σταφύλια περιέχουν ισχυρά αντιοξειδωτικά και έχουν ενυδατικές ιδιότητες.