κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Τέσσερα "χρυσά" ΚΟΛΠΑ για να απαλαγεις από την κυτταρίτιδα μία και καλή!


1. Scrub από καφέΗ καφεΐνη διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, γεγονός που συσφίγγει τους εξωτερικούς ιστούς του δέρματος. Όταν εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα, επιτρέπει επίσης στο σώμα σας να απελευθερώνει τις τοξίνες και να μεταβολίζει το λίπος. Το να φτιάξετε το δικό σας scrub από καφέ είναι υπερβολικά εύκολο, απλά ανακατέψτε αχρησιμοποίητους κόκκους καφέ με κάποιο από τα αγαπημένα σας έλαια, όπως, αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο και είναι έτοιμο!
2. Λουτρά με φύκιαΗ θαλασσοθεραπεία είναι μια θεραπεία φροντίδας του δέρματος που περιλαμβάνει την εφαρμογή ζεστού νερού και φυκιών στο δέρμα, είτε με τη μορφή ενός λουτρού ή εφαρμογής τοπικά. Τα φύκια περιέχουν μεγάλη ποσότητα ιωδίου, το οποίο αυξάνει τη λειτουργία του θυρεοειδούς και την τοπική κυκλοφορία της ροής του αίματος με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιεί την κυτταρίτιδα.
3. ΑγγούριαΤα αγγούρια τα αγαπάμε επειδή είναι ενυδατικά και πλούσια σε βιταμίνες. Η εφαρμογή φετών απευθείας στο δέρμα επιτρέπει στα φωτοχημικά που περιέχουν, να συσφίγγουν το κολλαγόνο για μια σφριγηλή επιδερμίδα. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να περιορίσουμε αισθητά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.
4. ΖελατίνηΗ κατανάλωση ζελατίνης, η οποία δεν είναι γεμάτη με ζάχαρη, έχει πολλά οφέλη για την υγεία και το σώμα, αλλά είναι επίσης απίστευτα αποτελεσματική και στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου. Τη σκόνη ζελατίνης μπορείτε να τη βρείτε σε καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής αλλά ακόμα και σε κάποια super market. Απλά αναμείξτε τη με το αγαπημένο σας αφέψημα μία φορά την ημέρα για να αυξήσετε το κολλαγόνο σας και να μειώσετε την κυτταρίτιδα.