κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Τρόποι για να του «ανεβάσετε» το ηθικό



Η πολυπόθητη στύση του άντρα για την οποία γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων είναι ένα θέμα άλλες φορές πανεύκολο στην επίτευξή του και άλλες φορές απαιτεί μαεστρία από τη γυναίκα για να γίνει πραγματικότητα. Mην αγχώνεσαι, συμβαίνει σε όλους να υπάρξει κάποια στιγμή δισλειτουργία.Σημασία τη συνεύρεσης λοιπόν δεν έχει να βρείτε τον λόγο που εκείνος έχασε τη διέγερσή του, αλλά πως θα την επανακτήσετε.
Σενάριο 1. Φαντασιώσεις. Βοήθησέ τον να ξεχάσει τον στρατιώτη που έπεσε στο πεδίο της μάχης λέγοντας του πονηρές σεξουαλικές φαντασιώσεις. Συγκεκριμένα πες του ότι πολύ θα ήθελες να κάνεις πράξη αυτή τη φαντασίωση που σου εξομολογήθηκε τις προάλλες και τότε ο στρατιώτης θα επανακάμψει στην πρώτη γραμμή.
Σενάριο 2. Προκαταρκτικά. Ξεκίνα τον δεύτερο γύρο με πολλά προκαταρκτικά, αλλά σε καμία περίπτωση μην αλλάζετε πολλές στάσεις. Αυτά τα μικρά διαλείμματα μπορεί να είναι καταστροφικά για την στύση του. Επιλέξτε την αγαπημένη του στάση και μείνετε σε αυτή.
Σενάριο 3. Μην προχωρήσετε γρήγορα στη διείσδυση. Μια ερωτική επαφή δεν είναι μόνο αυτό. Αν θες ο καλός σου να παραμείνει… στο ύψος των περιστάσεων και όσο πιο δυνατός γίνεται θα πρέπει να καταλάβεις πως η αναμονή είναι αυτή που διατηρεί τη στύση του. Αν δίνεις πολύ σημασία στη διείσδυση και το καταλάβει και εκείνος από το άγχος του και μόνο δεν θα μείνει για πολύ… ακμαίος. Δείξε του ότι σου αρέσουν και όλα τα υπόλοιπα και θα ανταμειφθείς.
Σενάριο 4. Γίνε άτακτο κορίτσι. Τη δύσκολη εκείνη ώρα μπορείς να γίνεις το πολύ κακό κορίτσι που ονειρευόταν πάντα Ασχολήσου όση ώρα χρειάζεται μαζί του και παράλληλα κοίταξε τον με μάτια όλο αθωότητα . Κάνε του κομπλιμέντα και δείξε του με τον τρόπο που τον αγγίζεις πόσο σου αρέσει.
Σενάριο 5.Βγάλε τα ρούχα σου και μείνε γυμνή. Ο άντρας είναι οπτικός τύπος και αυτό δεν αλλάζει .Ξεντύσου αργά και βασανιστικά ξάπλωσε δίπλα του με ανοιχτά τα φώτα ώστε να βλέπει το στήθος σου, τα πόδια σου, το γυμνό σου σώμα. Μπορείς ακόμα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, εικόνα στην οποία κανένας άντρας δεν αντιστάθηκε.
Σενάριο 6.Κάντε break. Μπορείς να σταματήσεις τις προσπάθειες και να του πεις πως δεν υπάρχει πρόβλημα και να ξεκινήσετε πάλι σε λίγο. Εδώ χτυπάς στον εγωισμό του. Απόσπασε του την προσοχή μίλα του για κάτι άλλο, κάνε κάποιο αστείο και αυτή η άνεσή σου θα τον ηρεμήσει και θα τον κάνει να ξεχαστεί. Τόσο… ώστε η στύση να ξαναέρθει εκεί που δεν το περιμένεις . Και τότε θα απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου