κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

TRX: γυμναστική με ιμάντες....


Το TRX είναι ένα σύστημα προπόνησης που βασίζεται στη χρήση των ιμάντων TRX και κατά το οποίο το σώμα γυμνάζεται από την αντίσταση που δημιουργεί το ίδιο του το βάρος.
Οι ιμάντες TRX αποτελούν ένα όργανο γυμναστικής με πολύπλευρες δυνατότητες εκγύμνασης του σώματος, καθώς μπορούν να δημιουργηθούν εκατοντάδες συνδυασμοί ασκήσεων που γυμνάζουν όλες τις μυικές ομάδες.
Οι ιμάντες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί και μπορούν να στερεωθούν όχι μόνο στο χώρο του γυμναστηρίου αλλά και στο σπίτι ή και έξω στη φύση, αν υπάρχει κάποιο γερό αντικείμενο που μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση στήριξης.
Ο βαθμός έντασης μεταβάλλεται ανάλογα με την προσαρμογή της στάσης του σώματος (κλίση του σώματος και άνοιγμα ποδιών), εξασφαλίζοντας κάθε φορά τον επιθυμητό βαθμό δυσκολίας.
Οι αρχάριοι ξεκινούν από απλές και εύκολες ασκήσεις, ενώ όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις σε επίπεδο εκγύμνασης οι ασκήσεις δυσκολεύουν.

Οφέλη του TRX

Η λειτουργική προπόνηση με το TRX σμιλεύει όλο το σώμα με τρόπο αρμονικό, επιτυγχάνοντας γράμμωση, σύσφιξη και μυική ενδυνάμωση, ενώ σε συνδυασμό με ισορροπημένη διατροφή βοηθά στην προσπάθεια απώλειας κιλών.
Βελτιώνει τη σταθερότητα του σώματος ενισχύοντας τον κορμό, ενώ προστατεύονται οι αρθρώσεις καθώς δεν καταπονούνται.
Το γεγονός ότι αξιοποιείται μόνο το βάρος του σώματος για αντίσταση στην άσκηση και υπάρχει έλεγχος του βαθμού δυσκολίας, προστατεύει αρκετά από πιθανούς τραυματισμούς.
Όποιος ενδιαφέρεται να γυμναστεί με ιμάντες TRX, μπορεί να γραφτεί στο γυμναστήριο που παρέχει αυτό το είδος προπόνησης ή να προμηθευτεί τους ιμάντες για ατομική χρήση σε όποιο χώρο διαθέτει, αφού όμως έχει προηγηθεί η σωστή και κατάλληλη εκπαίδευση.
Βεβαιωθείτε πριν ξεκινήσετε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που μπορεί να καταστήσει απαγορευτική τη χρήση των ιμάντων TRX και μετά ξεκινήστε την προπόνησή σας υπό την καθοδήγηση του ειδικού.
Το TRX ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες σχεδόν κάθε ηλικίας, εφόσον είναι υγιείς και έχει εκτιμηθεί ότι είναι σε θέση να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο είδος προπόνησης.
Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνει χαρακτηρίζονται από μεγάλο βαθμό επιλογών, καθώς μπορεί κάποιος να κάνει TRX απλά για ελαφριά άσκηση ενώ κάποιος επαγγελματίας αθλητής να εξασφαλίζει προπόνηση υψηλού επιπέδου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου