κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Νatural make up look



Το φυσικό μακιγιάζ είναι και θα είναι πάντα επίκαιρο και αρεστό από πολλές γυναίκες διότι ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις. Νομίζουμε ότι είναι κάτι απλό το να βάφεται κανείς και να έχει μια φυσική και υγιής εικόνα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.
Για να έχουμε ένα όμορφο φυσικό look, θα πρέπει λάβουμε υπόψιν μας τα παρακάτω…
Το πιο σημαντικό στοιχείο για ένα όμορφο, φυσικό αποτέλεσμα, αποτελεί το δέρμα μας καθώς αυτό είναι που θα λειτουργήσει σαν ένας καθαρός καμβάς πού θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας.
Καθαρίζουμε λοιπόν καλά το πρόσωπο μας, βάζουμε ενυδατική και κάνουμε μασάζ με κινήσεις που ξεκινούν από μέσα προς τα έξω του προσώπου.  Περιμένουμε την κρέμα να απορροφηθεί και το δέρμα μας να στεγνώσει τελείως.
Παίρνουμε το κονσίλερ και το απλώνουμε κάτω από τα ματιά, εάν πιστεύουμε πως χρειάζεται να καλύψουμε  διχρωμίες ή μαύρους κύκλους.
Συνεχίζουμε με το foundation βάζοντας το πάντα σε πινέλο και απλώνοντάς το με τη φορά του ρολογιού στο πρόσωπό μας. Ύστερα βάζουμε την πούδρα μας, κυρίως στα πιο λιπαρά μας σημεία.
Δίνουμε ένα ωραίο σχήμα στα φρύδια μας κα έπειτα με το μολύβι των ματιών σε μαύρο η καφέ χρώμα βάφουμε μόνο τη ρίζα της εξωτερικής γωνίας του ματιού και τονίζουμε το βλέμμα με λίγη μάσκαρα.
Ολοκληρώνουμε το look μας με ένα ματ κραγιόν η μολύβι στο χρώμα των χειλιών μας και τελειώνουμε με λίγο ρουζ στα μάγουλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου