κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

O Paul Slade στην Ελλάδα και η Νέα Συλλογή Pauls Boutique FW 2015



Ο Paul Slade των Paul’s Boutique επισκέφτηκε τη χώρα μας στα πλαίσια της συνεργασίας του με την εισαγωγική εταιρεία Basic’s Sense και το ελληνικό team της Paul’s Boutique βρήκε αφορμή για πάρτι και ταυτόχρονη παρουσίαση της νέας συλλογής F/W ’14-’15!
Ο σύγχρονος χώρος του ΦΟΥΑΡ φιλοξένησε την καινούργια συλλογή και ο ίδιος ο Paul Slade μας ξενάγησε στα νέα σχέδια, τα ιδιαίτερα prints και τις δυναμικές, θηλυκές γραμμές που διακρίνουν τη νέα συλλογή.
Bloggers, δημοσιογράφοι, στυλίστες και buyers συνομίλησαν με τον ίδιο τον Paul Slade και γνώρισαν το άτομο πίσω από το όνομα Paul’s Boutique!
 Η γνωριμία του σχεδιαστή με το κοινό που τον αγαπάει συνεχίστηκε με μια δίωρη επίσκεψή του, στο κατάστημα Love Boutique στο ισόγειο του My Golden Hall. Εκεί, ο Paul Slade υπέγραψε 10 τσάντες με ειδική αφιέρωση, όπου δέκα τυχερές τις κέρδισαν μετά από τη ζωντανή κλήρωση που πραγματοποίησε ο ίδιος ο Paul Slade!
IMG_5552IMG_5850
IMG_5893
Η συλλογή του Paul Slade διακρίνεται από καθαρές γραμμές, γεωμετρικές λεπτομέρειες και «αρχιτεκτονική» αισθητική. Δυναμικοί συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών, υπόσχονται μια συλλογή γεμάτη ένταση και θηλυκότητα. Με ποικιλία μεγεθών, τύπων και έμφαση στην έντονη καθημερινότητα της σύγχρονης fashionista, η νέα συλλογή Pauls Boutique είναι εδώ για να εμπλουτίσει με την αυθάδεια του Λονδρέζικου street style τα φετινά μας outfits.
BETSY ART DECO CREAM BLACKBETSY LEOPARD PATENTHAYLEY MOCK CROC BLACK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου