κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Οι πιο σέξι παίκτες στο Μουντιάλ

Έκαναν το λάθος να μου ζητήσουν δεκάδα με ωραίους, σέξι άντρες που τυχαίνει αυτή την εποχή να κυνηγάνε μπάλες στη Βραζιλία.

Ευθαρσώς παραθέτω λίστα που συνδυάζει το ιταλικό μελό με το αρχέγονο αίσθημα της επιβίωσης και της διαιώνισης του είδους.

10. Givanildo "Hulk" Vieira de Souza (Βραζιλία)
Φυσικά και δε θα λείψει από τη λίστα το βουβαλόπαιδο -για ποδοσφαιριστές μιλάμε όχι για βρικόλακες που λαμπυρίζουν στον ήλιο. Και μόνο για το παρατσούκλι  Hulk μπαίνει στη δεκάδα πανηγυρικά, αφού, μερικές, πρώτα είμαστε fan των κόμικς και μετά γυναίκες.

9. Didier Drogba (Ακτή Ελεφαντοστού)
Συνεχίζω με μια παρήχηση του d, έτσι για την αλητεία: Didier Drogba (Diabolique) λοιπόν γιατί στο ποδόσφαιρο και τον έρωτα δεν χρειάζεται μόνο να είσαι επιθετικός πρέπει και να το δείχνεις.   

8.  Olivier Giroud (Γαλλία)
Εντάξει κορίτσια, θα βάλω  και την Barbie της διοργάνωσης. Αλλά ειλικρινά, τον βλέπω και σκέφτομαι ότι θέλει κάτι να μου πουλήσει. Όχι απαραίτητα έρωτα.


7. Gabriel Achilier (Εκουαδόρ)
Στην άμυνα είναι το ζουμί (στην περίπτωσή μας ο μέλανας ζωμός),  κορίτσια. Δεύτε, λάβετε.

6.  Ben Foster (Αγγλία)
Με τσακώσατε, μου αρέσουν οι τερματοφύλακες. Είναι κάτι σαν τους άνδρες της Night Watch που φυλάει το τείχος στο Westeros, αλλά χωρίς τις προβιές.

5. Javi Martínez (Ισπανία)
Πάνε και φτιάχνουνε κούκλες Ken, ενώ έχουν ζωντανό μοντέλο 25χρονου μελαχρινού αμυντικού, στο 1.90, είναι, να το αφήσω; Βάλτε με στη βιομηχανία παιχνιδιών. Για ενήλικες.   

4. Andrea Pirlo (Ιταλία)
Δεν είναι ο τρόπος και η κατοχή της μπάλας που σε κάνει να τον θέλεις, είναι η αίσθηση ότι μετά από 90 λεπτά στο γήπεδο θα σε πάει για ένα Negroni στη via Veneto. Ένας άντρας βγαλμένος από τα 70ς, το νούμερο 327 στο άλμπουμ της Panini, ενημερώνω. 

3. Neymar da Silva Santo (Βραζιλία)
Να ρίξω λίγο ακόμη το ηλικιακό όριο (στα 22), αλλά καθόλου το επίπεδο αφού το αγόρι ξέρει τι να κάνει την μπάλα ανάμεσα στα πόδια του. Τα λαϊκά κορίτσια τον αγαπάμε δύο φορές γιατί συχνάζει και στα κομμωτήρια.  

2. Iker Casillas (Ισπανία)
Αυτόν θα πας στη μαμά σου. Τον σοβαρό, τον μετρημένο, τον προστάτη της Εστίας. Του στρώνει και ωραία το κοστούμι. 
 

και..

1. Claudio Marchisio (Ιταλία)
Είναι φορτωμένος συμβολισμούς από το όνομά του μέχρι τα ακροδάχτυλα των ποδιών του. Ζυγωματικά, πηγούνι, μαλλιά, γένια Ολύμπιου Θεού, check. Βλέμμα μελαγχολικού βρικόλακα που αγαπάει άμαθη κορασίδα και υποφέρει βουβά, check. Habemus τελειότητα, κλωνοποιήστε τον.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ......
ΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ???




ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου