κουβεντες γυναικων

" Όταν εκπαιδεύεις ένα αγόρι, μορφώνεις ένα αγόρι. Όταν εκπαιδεύεις ένα κορίτσι, μορφώνεις μια ολόκληρη γενιά."

ελληνική ημερομηνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ολα για την γυναικα .το σπιτι,το παιδι,την οικογενεια....
Powered By Blogger

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Επαφή µε τη φύση, το νέο «φάρµακο»



Όπως έχουµε αναφέρει και άλλες φορές, η άσκηση στη φύση δεν έχει µόνο θετικά αποτελέσµατα στο σώµα αλλά και στην ψυχή και το πνεύµα µας. Αν και αυτό ήταν ανέκαθεν γνωστό εµπειρικά, τώρα οι ειδικοί κατάφεραν να µετρήσουν τα οφέλη της φύσης αλλά και να προσδιορίσουν πόσος χρόνος απαιτείται προκειµένου αυτά να είναι εµφανή.
Κατέληξαν λοιπόν ότι ακόµα και 5 µόλις λεπτά άσκησης την ηµέρα σε φυσικό περιβάλλον (π.χ. περπάτηµα, ποδηλασία, ιππασία) µπορούν να κάνουν τη διαφορά. Από αυτά τα 5 λεπτά µπορούν να ωφεληθούν όλοι, και ειδικά όσοι πάσχουν από ψυχικές ασθένειες, έχουν υπερβολικό άγχος κ.λπ. Βγείτε λοιπόν στη φύση και γυµναστείτε. Εξάλλου σε περίοδους κρίσης σαν αυτή είναι το καλύτερο και οικονοµικότερο δώρο που µπορούµε να κάνουµε στον εαυτό µας.
O Μιχάλης Μηνούδης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, γίνεται ο προσωπικός σας σύµβουλος γυµναστικής κάθε µήνα µέσα από τις σελίδες του Forma.
του Μιχάλη Μηνούδη, καθηγητή φυσικής αγωγής, πρώην πρωταθλητή Ελλάδας στο άλµα εις ύψος, προέδρου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυµναστηρίων και ιδιοκτήτη του Personal Training Places
Πηγή: Myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου